Aquest divendres 3 de març, es va presentar a la Llibreria Calders de Barcelona la VI Setmana de la Poesia de Sant Feliu, amb la participació dels poetes i poetesses Núria Domènech, Míriam Cano, Marta Pérez i Sierra, Jaume C. Pons Alorda, David Castillo i Dani Flamaradas

Van obrir la presentació el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu, Manel Martínez; la directora de la Biblioteca Montserrat Roig, Marina Abadías; i el secretari de l’associació literària La Mordida, Pedro Vizán. 

Aquest acte marca el tret de sortida d’un esdeveniment que enguany arriba amb més força que mai, i que del 16 al 27 de març portarà més d’una vintena d’activitats en què música i poesia es donaran la mà, en una oferta per a tots els públics i en diferents espais de Sant Feliu.  

En l’edició del 2017 el binomi música i poesia s’explotarà al màxim amb la intenció de fer l’ullet a Bob Dylan, reconegut amb el premi Nobel de Literatura, i a Leonard Cohen, cantautor i poeta canadenc mort fa uns mesos. En aquest sentit, la cloenda de la Setmana comptarà amb l’espectacle “Working for your smile: Lenni i Bob”, en homenatge als dos artistes.

D’altres noms propis que sonaran durant la Setmana són els del santfeliuenc Joan Dausà, o altres artistes de renom com Nacho Vegas, Oscar D’Ainiello o el grup Punt.Moc Teatre, que presentaran els seus nous projectes. També, per primer cop, pujaran a l’escenari de la Setmana de Poesia de Sant Feliu artistes de fora de Catalunya com Ajo i el cantautor flamenc el Niño de Elche. 

Es podran veure també espectacles creats a propòsit per a l’esdeveniment i que prometen no deixar indiferent a ningú. “Flamaradas canta al Baix Llobregat”, amb Dani Flamaradas o “La noche de los Indies Mayores”, on es posarà en relleu la música indie feta a Sant Feliu durant els anys 90, en són alguns exemples.


Una altra de les novetats d’aquesta edició són les propostes adreçades als infants, en què destaca l’espectacle “Papallones”, basat en poemes de Joana Raspall.
En el marc de la setmana es podrà veure també al Palau Falguera l’exposició “I per sobre de tot…tu”, un muntatge artístic amb poemes.

La Setmana de la Poesia està organitzada per l’Ajuntament, la Biblioteca Montserrat Roig i l’Associació literària La Mordida, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de gairebé una vintena d’entitats i establiments (Els Pagesos, Ateneu-USLA, El Parlament, Llibreria Barra Llibre, Aula de Música i Teatre, Contrapunt Poètic, Viena Edicions, 08980, Milenio, etc.). 

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here