Els comerciants de Nou Martorell organitzen el Forastock a la rambla de Les Bòbiles. A Sant Feliu, son els comerços adherits al DeBotigues els que  participen en l’activitat de la Plaça de la Vila. Fires que ofereixen productes de roba, calçat, complements, articles de la llar i altres serveis

Martorell 

L’associació de comerciants Nou Martorell ha arrencat avui diumenge, amb la primera de les cinc fires que organitza al llarg de l’any a la rambla de Les Bòbiles. 

Fins les 22.00h, 40 comerços distribuïts en 60 tendals lluiran els seus productes.

“Farem net als nostres magatzems tot liquidant l’estoc de la temporada de tardor-hivern, farem un avanç de la propera campanya de primavera i estiu i continuarem donant-nos a conèixer als visitants”, explica el vicepresident de l’Associació de Comerciants Nou Martorell, Toni Cruz. 

A la cita hi ha roba, sabates, complements, material esportiu i infantil, articles de la llar, vehicles, i altres serveis. El carrusel d’inflables a la plaça del Blat amenitzarà per als més petits un dia “de comerç, d’esbarjo, per a que la gent vingui a passejar i a comprar!”, afegeix Cruz.

Sant Feliu 

Avui diumenge fins les 15 h, al voltant d’uns 30 comerços de la ciutat són al carrer per oferir una selecció dels seus productes a bon preu. La plaça de la Vila és l’espai on s’han muntat les paradetes d’aquesta nova edició del “Comerç surt al carrer”.

Els comerços que participen en l’activitat estan adherits al DeBotigues, marca del Consorci de Comerç de Sant Feliu, i com en edicions anteriors l’oferta de productes inclou moda, complements, decoració, regals o alimentació, entre altres.

Amb l’objectiu de fer més atractiva la visita al “Comerç surt al carrer”, des de l’estand de DeBotigues s’organitza un taller infantil en què es convida els més petits a pintar punts de llibre per participar en el concurs de Pintura organitzat pel Cercle de Belles Arts de Sant Feliu. A més, també hi ha un grup d’animadors que fan accions a la plaça per entretenir el públic assistent.  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here