La iniciativa promoguda pel Club Ciclista de Begues amb el suport de l’Ajuntament es consolida amb la seva quarta edició

Amb la recollida de dorsals a partir de les 7.30 h a la Zona Esportiva començaran aquest diumenge 12 de març els preparatius a la celebració de la marxa BTT 5 Pics de Begues. 

En total s’espera que siguin prop de 850 els ciclistes que prenguin part de la sortida que es realitzarà a partir de les 9 h per participar de la prova que organitza el Club Ciclista de Begues amb el suport de l’Ajuntament. Amb aquesta alta participació es consolida una marxa que assoleix enguany la seva quarta edició.

Pel que fa al recorregut, aquest es caracteritza per oferir dos circuits: un circuït llarg amb una distància aproximada de 47 kilòmetres i un desnivell positiu de 1.400 metres i un circuit curt de 28 kilòmetres amb 800 metres de desnivell positiu. 

Durant la prova es travessen 5 dels pics que envolten el municipi oferint d’aquesta manera una espectacular vista de la població. A les 13 h està previst que tingui lloc el lliurament de guardons.

Un cop més la marxa BTT 5 Pics tindrà un espai reservat per a la solidaritat. Al llarg del matí es podran adquirir a la mateixa Zona Esportiva polseres Candela que destinen els seus beneficis a la lluita contra el càncer infantil a través de l’Obra Social Sant Joan de Déu. La marxa compta a més amb la col·laboració d’entitats com l’Associació Cucafera i Diables i el Club Excursionista a més de propietaris forestals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here