La campanya és impulsada per l’Ajuntament de la localitat i per l’associació de restauradors locals Degusta Sant Boi 

El Mes de la Carxofa culminarà el diumenge, 2 d’abril, amb la 18a Carxofada. La campanya de promoció compta amb la col·laboració de la Cooperativa Agrària Santboiana i el Parc Agrari del Baix Llobregat .

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha dit que la Carxofada és un “esdeveniment molt important per Sant Boi perquè vincula el nostre passat, present i futur agrari, del qual carxofa és el producte estrella, amb la molt bona oferta gastronòmica que realitzen els restauradors de la ciutat. La celebració de la Carxofada i les activitats programades al seu voltant són el símbol d’un producte que ens identifica com a ciutat, que esdevé un motor econòmic i també un reclam turístic”.

La regidora de Turisme i Fires, Elena Amat, ha explicat el contingut de la campanya de promoció El Mes de la Carxofa i ha insistit en què “estem orgullosos de promocionar aquest producte tradicional tan nostre. Sant Boi està en un moment de gran creativitat i, en aquest sentit, l’etiqueta #madeinsantboi defineix de quina manera tota la ciutat s’implica aquest dies per donar a conèixer l’hortalissa més genuina dels nostres camps”.

L’acte ha comptat també amb l’assistència del cuiner Albert Mendiola, representant de Degusta Sant Boi, que ha destacat “la importància de tenir un producte fresc de proximitat de gran qualitat”; Lluís Solanas, president de la Cooperativa Agrària Santboiana, que ha insistit en “l’esforç que es fa per conrear i oferir un producte d’alt nivell”; i Mireia Monfort, consellera de Turisme del Consell comarcal del Baix LLobregat, que ha insistit en “la necessitat de contininuar treballant per donar a conèixer els productes agraris i gastronòmics del Baix Llobregat, com la carxofa”.

Fulletó informatiu del Mes de la Carxofa

18a Carxofada

El diumenge 2 d’abril tindrà lloc la Carxofada, que enguany arribarà a la 18a edició, a la plaça de l’Ajuntament i a la rambla de Rafael Casanova. Al llarg de la jornada s’oferirà un menú degustació i es realitzaran activitats gastronómiques i culturals (showcooking, sortides amb bicicleta als camps de carxofes, tallers, un concert de música, etc.)

Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here