El pilot de Gavà tornarà a posar-se al volant d’una SEAT León TCR, dins de l’estructura de Craft-Bamboo LUKOIL i SEAT Sport

Pepe Oriola tornarà a posar-se al volant d’un SEAT León TCR, per afrontar la seva tercera temporada en les TCR International Series, dins de l’estructura de l’equip Craft-Bamboo LUKOIL i SEAT Sport. El pilot de Gavà formarà part d’un sòlid programa esportiu per seguir, un any més, com a professional al món dels turismes.

“Estic il·lusionat per seguir en aquest campionat de referència mundial dins dels turismes i per continuar vinculat a un equip en el qual em trobo molt còmode. En aquestes dues últimes temporades hem aconseguit importants fites i aquest ha de ser l’any de la meva consolidació en aquesta categoria”, va reconèixer Pepe Oriola, qui seguirà, així mateix, vinculat a SEAT Sport.

“La relació que existeix amb SEAT s’estén des que tenia 15 anys. No hi ha paraules per expressar l’agraïment que tinc cap a SEAT Sport pel seu suport des de la meva etapa formativa com a pilot fins a l’actualitat com a professional”, va afegir Pepe Oriola, qui aquesta temporada comptarà també amb el patrocini de Vogue Espanya.

El gavanenc encara així la seva tercera temporada ja no només en les TCR International Series, sinó també en l’equip britànic, havent estat subcampió al 2015 i quart en la classificació general de la temporada passada. El títol tornarà a ser el seu objectiu en una temporada, on ja s’anticipa, que “serà molt competida”, sobretot, per l’arribada de noves marques.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here