L’Ajuntament de Sant Boi, nou coordinador de la Red Española de Ciudades por el Clima

L’Ajuntament de Sant Boi, nou coordinador de la Red Española de Ciudades por el Clima

Sant Boi desenvolupa accions pioneres en matèria d’eficiència energètica i la lluita contra el canvi climàtic
Sant Boi coordina el grup de rehabilitació i eficiència energètica de la Red Española de Ciudades por el Clima. A banda de Sant Boi, aquest grup de treball està compost per 15 municipis: Arnedo, Cabra, Córdoba, Gavà, Las Palmas, Logroño, Madrid, Montilla, Murcia, Palma, Puente Genil, San Sebastián de los Reyes, Sant Joan d’Alacant, Toledo i Vícar. També en formen part les diputacions de Huelva i Badajoz i el Consell Insular de Menorca.

El passat 8 de març es van constituir a Madrid els grups de treball d’aquesta xarxa. L’objectiu dels grups de treball és compartir experiències i bones pràctiques de gestió pública envers el canvi climàtic i generar oportunitats conjuntes de finançament d’actuacions amb fons estatals i europeus duna forma molt més intensiva.

L’Ajuntament de Sant Boi va ser seleccionat com a coordinador del grup per l’àmplia experiència i les actuacions endegades aquests darrers anys en el camp de l’eficiència energètica i la lluita contra el canvi climàtic.

Sant Boi, referent per a altres municipis

Algunes de les accions ja executades per l’Ajuntament de Sant Boi, com la compra agregada d’electricitat 100% renovable per als serveis municipals, la instal·lació d’un sistema de monitorització de consums energètics o la millora de l’enllumentat públic amb tecnologia LED, van ser de gran interès per a d’altres municipis, els quals van manifestar la seva voluntat d’implantar-les en els propers mesos.

Font: Ajuntament de Sant Boi 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt