L’alcaldessa, Lluïsa Moret, i el president del club, Miquel Martínez, fan una crida a la ciutadania per donar suport a l’equip a Valladolid
La Unió Esportiva Santboiana i l’Ajuntament de Sant Boi van celebrar aquest dilluns, dia 20 de març, una roda de premsa conjunta per valorar la decisió de la Federación Española de Rugbi que la final de la Copa del Rei es disputi a l’estadi José Zorrilla de Valladolid. La final enfrontarà la UE Santboiana amb el Silverstorm de Valladolid el dia 30 d’abril.

El president de la Santboiana, Miquel Martínez, va explicar que “la decisió ens desilusiona molt perquè jugar a Valladolid és un greu desavantatge per a nosaltres”. En la seva opinió, “els criteris esportius i de neutralitat que hem defensat no s’han imposat” i s’ha perdut una oportunitat de “fer créixer aquest esport” i de poder dir “hi ha rugbi més enllà de Valladolid”.

La UE Santboiana ha defensat en tot moment, amb el suport de l’Ajuntament, l’elecció d’un camp neutral situat a una distància intermèdia entre les ciutats de Valladolid i Sant Boi, per garantir la possibilitat de competir en igualtat de condicions. Per això, la seva primera opció era la ciutat de Logroño.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, va afirmar que des de l’Ajuntament “hem estat, estem i estarem sempre al costat de la UE Santboiana donant suport a l’equip, hem treballat per buscar una seu adequada per a la final i, tot i que no estem satisfets amb la decisió final, fem una crida a tots els santboians i santboianes perquè donin suport acompanyant l’equip a Valladolid”.

La roda de premsa va tenir lloc a la Sala de Plens i va comptar amb la presència dels jugadors de la UE Santboiana. El club català va donar les gràcies a l’Ajuntament de Sant Boi, l’Ajuntament de Logroño, el govern de la Rioja i el Club de Rugbi La Rioja “pel suport que ens han donat”.

Font: Ajuntament de Sant Boi 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here