La cursa de muntanya puntuable per l’Ultra-Trail du Montblanc se celebra aquest dissabte amb sortida i arribada a Begues

Una cursa de 100 kilòmetres per un recorregut que presenta un desnivell de 4.700 metres. Aquesta és la proposta que un any més fa als corredors i corredores l’Ultra Trail Barcelona que dissabte se celebra amb sortida i arribada al passeig de l’Església de Begues. Aquesta prova es troba consolidada al calendari esportiu i és puntuable amb cinc punts per a l’Ultra-Trail du Montblanc. 

En tot cas, la prova s’adapta també a les capacitats de les diferents participants. Així, es completa amb d’altres recorreguts menys exigents com són la Long Trail Barcelona (de 70 kilòmetres amb 3.000 metres de desnivell), la Marathon Trail Barcelona (de 42 kilòmetres amb 1.750 metres de desnivell), la Speed Trail Barcelona (de 21 kilòmetres amb 1.000 metres de desnivell) i fins i tot la Kids Trail Barcelona que proposa un recorregut diferent a infants i joves des de la categoria mini-benjamí fins a la cadet.

Per a més informació sobre els recorreguts i les diferents modalitats podeu consultar el web de la cursa.

Font: Ajuntament de Begues 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here