Collserola acollirà aquest diumenge, 26 de març, la 9a Cursa Solidària de les Aixetes, un esdeveniment esportiu i solidari que inclou dues proves i que té origen i final a Sant Feliu de Llobregat 

D’una banda, una mitja marató de prop de 20 km de recorregut, i de l’altra, una marxa de 10 km, de caire no competitiu. La recaptació de les dues curses es destinarà a l’Obra Social de l’Hospital de Sant Joan de Déu per a la cura de malalties infantils.

Les dues curses, que estan organitzades pel Grup Excursionista Santfeliuenc (Geps) i l’Associació Esportiva Fondistes Sant Feliu, amb la col·laboració de l’Ajuntament, tindran la sortida i arribada al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro i el seu recorregut inclou diferents zones del Parc de Collserola.

La mitja marató, que s’iniciarà a les 9.30 h del matí, té un desnivell acumulat de 1.500 metres. La major part del recorregut es fa per camins de Collserola que inclouen el pas per corriols, pistes i, en menor mesura, per carretera. 

Durant els quasi 20 km de distància que hauran de fer les persones participants, s’instal·laran tres punts d’avituallament. Hi haurà premis pels tres primers classificats masculins i les tres primeres classificades femenines.

Pel que fa a la marxa, la qual començarà a les 9.45 h, és una prova oberta a totes les edats i, com no és competitiva, no es lliuraran premis a les primeres persones en creuar la línia de meta.

Afectacions al trànsit

Amb motiu de la celebració de les dues curses, durant el matí del diumenge es prohibirà la circulació de vehicles per la rambla Marquesa de Castellbell, en el tram comprès entre el carrer de Santiago Rusiñol i la plaça Pere Dot. 

Pel que fa al transport públic, la línia de bus urbà SF3 es desviarà mentre passin els ciclistes, des de la plaça de Doctor Behring per dirigir-se cap el carrer de General Manso. En concret, es veuran afectades tres parades del recorregut. La línia L52 també es desviarà pel carrer de Josep Ricart amb el carrer de Roses.

Per a més informació consulteu www.cursaaixetes.blogspot.com.es 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here