Els Grocs van trencar registres el passat 26 de març descarregant la “clàssica” de 7 més matinera

Els Castellers de Castelldefels van trencar registres el passat 26 de març descarregant a Begues la “clàssica” de 7 més matinera de la seva història. La diada, celebrada amb motiu del 4t aniversari de la colla local, els Encantats, comptava també amb la participació la Colla Jove de l’Hospitalet de Llobregat i els Castellers de Sant Vicenç dels Horts.

A primera ronda, els de Castelldefels van atacar el 4 de 7, una construcció que sempre els ha costat quadrar i que no havien descarregat mai tot just començar la temporada. A segona ronda portaven preparat el 3 de 7. A aquest castell, a diferència del 4, sí que li tenen agafades les mides i era, doncs, un repte menor malgrat els canvis de posició d’alguns membres del tronc. Tot i pujar tremolós i una mica obert, el castell es va descarregar sense problemes i els Grocs es van apuntar el segon castell de 7 de la jornada.

A tercera ronda van encarar el 2 de 6 amb seguretat, ja que és un castell que tenen dominat. Després d’un intent desmuntat per indecisió de l’acotxadora, al segon intent va pujar i baixar que mai i el van descarregar. Ja tenien la clàssica a la butxaca. Volien arrodonir la diada amb el pilar de 5, que ja van descarregar la setmana passada a Gironella, però els va caure a l’entrada de l’enxaneta i va quedar en intent. Malgrat això, el resultat global de l’actuació ens fa creure que aquest serà un gran any, un any en què celebrem el nostre 35è aniversari”, afirmen des de la colla groga. Ara els toca agafar una mica d’aire, ja que la seva propera actuació serà ja el 23 d’abril a Vilafranca, on actuaran al costat dels Xicots.

Una gesta històrica

Els Grocs no aconseguien descarregar la “clàssica” fora de casa des del 29 de novembre del 2015. A casa, en canvi, ho van fer l’any passat per Festa Major, el 15 d’agost. Per trobar la segona clàssica més matinera, ens hem de remuntar al 24 d’abril de 1994, data en què la van descarregar a l’Hospitalet de Llobregat.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here