El proper diumenge 2 d’abril tindrà lloc la tercera edició de la Milla Monmanyesa, cursa familiar, no competitiva i solidària organitzada per l’escola i l’AMPA Josep Monmany, amb la col·laboració de l’Ajuntament

Els beneficis econòmics recaptats es destinaran a l’Hospital de Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil i la Síndrome de Rett, una malaltia neurològica rara. Davant l’èxit de l’última edició en què hi va haver unes 800 persones, en la cursa del 2017 l’organització ha ampliat el número d’inscripcions fins a 1.000, així que diumenge l’esdeveniment aconseguirà una xifra rècord de participants.

La cursa es presenta sota el lema “Ajudar és guanyar” i, igual que en les dues edicions anteriors, inclou curses de diferents categories atenent a l’edat dels participants. Els més petits, nascuts entre el 2011 i el 2013, hauran de córrer 250 metres; els nascuts entre el 2008 i 2010, 450 metres; i els nascuts entre el 2005 i el 2007, 630 metres.

Es farà també l’Open, una cursa de 1.700 metres per als nascuts al 2004 o abans. I per als qui s’estimen més caminar, poden participar en l’Open Light, que planteja un recorregut de 850 metres.

Durant la jornada també es faran sessions d’escalfament, així com actuacions i tallers oberts a tothom. A més, se sortejaran un munt d’obsequis, gràcies a la gentilesa de moltes empreses i comerços del territori que donen suport a la iniciativa.

Les inscripcions estan tancades de fa dies, però per a aquelles persones que no vulguin córrer però vulguin col·laborar en la causa, poden fer aportacions aquí.

Més informació: a la pàgina de Facebook La Milla Monmanyesa o a través del compte de Twitter @MillaMonmanyesa i Instagram @lamillamonmanyesa.

Font: Ajuntament de Sant Feliu 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here