Warning: array_replace_recursive(): Argument #2 is not an array in /usr/home/elbaix.cat/web/wp-content/plugins/addthis/backend/AddThisPlugin.php on line 642

L’agenda esportiva martorellenca recuperarà la popular cursa dels 10 Km el proper 23 d’abril

L’agenda esportiva martorellenca recuperarà la popular cursa dels 10 Km el proper 23 d’abril

Martorell tornarà a viure el que havia estat un dels actes esportius més seguits a l’agenda esportiva local, la cursa dels 10 quilòmetres, que comptarà amb el suport del Martorell Atlètic Club (MAC). El proper diumenge 23 d’abril es correrà la cursa de 5 i 10 quilòmetres, així com les curses de promoció

La cursa de 10 quilòmetres s’inclou dins el Campionat de Catalunya Absolut i Veterà de 10 quilòmetres en ruta. En la cursa A de promoció hi podran participar els corredors d’edats prebenjamins, benjamins i els alevins. A la cursa B hi podran prendre part els corredors d’edats infantil i cadet.

La sortida i l’arribada tindran lloc al carrer Josep Vilar, al costat de les instal·lacions del Complex Esportiu Torrent de Llops. A les 10.00h es donarà el tret de sortida a les curses de 5 i 10 quilòmetres. A partir de les 11.30 i les 11.45h, respectivament, es correran les proves de promoció A i B per als més joves.

Es recupera la tradició

La cursa dels 10 quilòmetres era un dels actes esportius que més seguiment tenia a Martorell, i van celebrar-se 18 edicions d’aquesta prova, que organitzava el desaparegut Club AdFines Atletisme. Enguany, es reprén seguint l’edició que correspondria, la dinovena, i se celebra la primera edició de 5 quilòmetres. 

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva, admet que “tornar a celebrar aquesta prova és una molt bona iniciativa, recuperem una cursa molt important que se celebrava a Martorell. Tenim moltes ganes de fer-la de nou. Quan es deixa de fer coses que agraden, la gent ho demana. No teníem cap esdeveniment atlètic d’aquestes característiques”.

Inscripcions

El termini d’inscripcions a les curses queda obert fins al 18 d’abril en el cas de la cursa que puntua al Campionat de Catalunya Absolut i Veterà de 10 quilòmetres en ruta i fins el 20 d’abril per a les curses de 5 i 10 quilòmetres i les curses de promoció. La inscripció haurà de fer-se al lloc web www.championchip.cat. 

El preu és de 8€ amb xip groc i 10€ sense xip groc (cursa de 5 quilòmetres), 12€ amb xip groc i 14€ sense (cursa de 10 quilòmetres) i de 2€ per a les curses de promoció. En el preu de la inscripció s’hi inclou una samarrera tècnica i altres regals de l’organització.

Font: Ajuntament de Martorell 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt