“Repudiem el bombardeig imperialista a Síria!” per Unitat Internacional dels Treballadors-Quarta Internacional (UIT-CI)

“Repudiem el bombardeig imperialista a Síria!” per Unitat Internacional dels Treballadors-Quarta Internacional (UIT-CI)

No al genocidi d’Assad-Putin!

Uns 50 míssils de creuer d’EUA s’haurien llançat sobre instal·lacions militars del règim sirià d’Al Assad, per ordre de Donald Trump. Argumenten que seria una represàlia per l’atac químic perpetrat per Bashar Al Assad dies abans.

Repudiem tant el bombardeig ianqui com l’acció criminal de la dictadura d’Al Assad recolzada per l’aviació russa de Putin. La nostra corrent socialista, la UIT-QI, porta anys repudiant a la dictadura d’Al Assad i les seves accions genocides i especialment repudiem el bombardeig amb gas químic que el dimarts 4 va acabar amb la vida de 72 persones i ha deixat desenes de ferits a la localitat de Jan Seijun, província nord-occidental d’Idlib.

Però de la mateixa forma, ara també repudiem el bombardeig ordenat per Trump. No li reconeixem cap dret a l’imperialisme per pretendre fer “justícia”. L’imperialisme ianqui és el major assassí de la història amb les seves invasions i agressions al món.

Cridem als pobles del món i a les organitzacions que polítiques, sindicals, estudiantils i de l’esquerra mundial a expressar el seu repudi tant al bombardeig imperialista com al règim de Assad-Putin i a solidaritzar-se amb el poble rebel sirià.

Unitat Internacional dels Treballadors-Quarta Internacional (UIT-CI)

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt