En l’acte de presentació de la candidatura de Pedro Sánchez celebrat a Cornellà, la viceprimera secretària del PSC, Núria Parlón, es va voler distanciar del partit de Pablo Iglesias “no podem fer política pujats a busos. Nosaltres tenim altres alternatives més útils a oferir” va dir. Parlon va llançar així un dard a la formació morada, segons ella, per frivolitzar amb la corrupció

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet, va definir Pedro Sánchez com un líder capaç de fer front a les polítiques del PP. També en referència a Sánchez, va destacar la seva “especial sensibilitat per la qüestió catalana, la qual ens pot enfortir molt i ens permetrà guanyar el suport de la gent”.

L’alcalde de Viladecans, Carlos Ruiz, es vamostrar  autocrític amb el Partit. “Vam veure com el tren de la il·lusió política passava just davant nostre. Molta gent estava trista”. Pel baixllobregatí, Pedro Sánchez representa la oportunitat per recuperar aquesta il·lusió perduda.

En aquesta línia es va expressar Antoni Poveda, l’actual alcalde de Sant Joan Despí. Tot i no posicionar-se a favor de la candidatura de Pedro Sánchez, ni de cap altre, va reclamar que d’aquest procés surti “un líder fort, capaç de dirigir el partit. Si no tenim un PSOE fort, començarem a perdre poder institucional que ara forma part dels socialistes”.

La nota més crítica va venir donada per Adriana Lastra. “El PSOE ha viscut 7 mesos molt foscos des de què el president de la gestora derroqués el Secretari General per donar el govern a Rajoy” va dir l’actual coordinadora de Campanya de Pedro Sánchez.  

Unes dues-centes persones es van apropar a la seu de la UGT de Cornellà de Llobregat en el que va ser el tret de sortida de la campanya de Pedro Sánchez a Catalunya. El proper dissabte 22, Sánchez visitarà Sant Andreu de la Barca, on espera recollir suports per assolir la secretaria general del partit que es disputarà al maig.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here