La famosa novel.lista Donna Leon presenta “Restes Mortals” a Sant Boi en el marc de Sant Jordi 2017

La famosa novel.lista Donna Leon presenta “Restes Mortals” a Sant Boi en el marc de Sant Jordi 2017

Avui divendres 21 d’abril a les 19 hores, Can Massallera acollirà la presentació d’una nova aventura del commissario venecià Guido Brunetti, de la mà de Leon, organitzada pels clubs de lectura de les Biblioteques del Baix Llobregat 

Donna Leon, d’origen espanyol i italià, va néixer a Nova Jersey el 1942. Va estudiar a Perusa i a Siena, va treballar com a guia turística a Roma, com a redactora de textos publicitaris a Londres i com a professora d’anglès en diverses escoles nord-americanes d’Europa i d’Àsia. 


Des del 1981 viu a Venècia, dedicada de ple a les seves dues grans passions: l’òpera i la literatura. Experta en música barroca, és la productora i consultora artística de la companyia d’òpera Il Complesso Barocco, dirigida pel mestre Alan Curtis. 

Es reconeix amant dels clàssics Henry James, Jane Austen, Charles Dickens, William Shakespeare i, sobretot, de la novel·la negra, gènere al qual ha dedicat la seva activitat creativa. Les seves novel·les tenen com a protagonista el commissario venecià Guido Brunetti.

Aquesta exitosa novel.lista visita avui Sant Boi per presentar la seva novel.la “Restes Mortals”. En aquest nou cas, el comissari Brunetti descansa de l’estrès en una vil·la de la Laguna. Allà coneix Davide Casati, un ancià amb qui surt a remar i que es dedica a criar abelles. El vell està preocupat per l’elevada mortaldat dels animals i el deteriorament de l’entorn natural. Quan apareix ofegat, Brunetti investiga un terrible accident del passat relacionat amb uns abocaments tòxics clandestins que explica alguns fets del present.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt