GastroGavà obre avui, divendres 28 d’abril, a partir de les 19 hores i demà dissabte, partir de les 11.30 hores, la Mostra Agrícola
Del 28 al 30 d’abril se celebra la 64a la Fira d’Espàrrecs, un reflex d’un Gavà que avança sense renunciar a les seves arrels. El recinte firal, que s’amplia en 2.500 metres quadrats, passa a tenir 22.500 metres quadrats de superfície i manté el carrer de Sant Pere com a nexe d’unió dels dos espais centrals: el pavelló Jacme March i la plaça de Jaume Balmes.

Avui divendres 28 dʼabril obre les portes GastroGavà i la Mostra Comercial, a la plaça de Jaume Balmes i el carrer de Sant Pere, i demà dissabte, a partir de les 11,30 hores, Mostra Agrícola al pavelló Jacme March

La Fira dʼEspàrrecs evoluciona edició rere edició per oferir nous atractius i propostes. Una mostra de vins en el marc de GastroGavà, el nou format del Mercat del Camp, i l’ampliació de la Mostra Comercial són algunes de les novetats. En aquesta edició s’ha fet una redistribució dels espais del recinte firal. El comerç local està ubicat en una zona de pas intens de vianants i integrat amb la zona de venda d’artesania i empreses. D’altra banda, també s’ha reubicat i ampliat l’espai destinat a la mostra d’automoció, generant un continu comercial des de l’eix comercial del carrer de Sant Pere.

El recinte firal està dividit en quatre zones: la Zona plaça de Jaume Balmes, on hi ha el Punt d’Informació Turística i de la Fira, GastroGavà, el Mercat del Camp i un escenari per a activitats; la Zona Martí l’Humà on hi ha l’espai infantil “La Fira t’apropa als serveis d’emergència i seguretat”; la Zona Sant Pere, amb la Mostra Comercial, Artesanal i d’Automoció, i la Zona Jacme March amb la Mostra Agrícola, l’exposició fotogràfica del 49è Concurs Nacional de Fo­tografia, i l’espai “Els Petits Pagesos”, l’espai d’Horticultura urbana i l’exposició escola Jacme March i l’Expotractors.

Mostra Agrícola

L’ànima de la Fira serà, un any més, la Mostra Agrícola, en què els pagesos s’esforcen per mantenir viu l’origen del certamen. Les paneres de lots d’espàrrecs, de verdures o de productes del camp i les artístiques es podran veure al pavelló Jacme March, a partir de demà, dissabte, 29 d’abril.

La Fira oferirà els millors productes de l’horta gavanenca en el seu Mercat del Camp, un espai obert destinat especialment a presentar els productes de km 0 de la ciutat en un entorn més proper al públic, cosa que en facilitarà el coneixement i la venda. El recinte agrícola s’ha reordenat per incorporar-hi elements audiovisuals de promoció de la ciutat, la Fira, i la pagesia gavanenca.

GastroGavà

La mostra està organitzada per lʼAjuntament i lʼAgrupació de Restauradors de Gavà, amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat presenta novetats. D’una banda, més espai de terrassa, i de l’altra, incorpora una mostra de vins.
La Fira està organitzada per lʼAjuntament amb la col·laboració de la Cooperativa Agropecuària de Gavà i del Baix Llobregat, pel que fa al vessant agrícola. Quant a GastroGavà, lʼorganització recau en lʼA­jun­tament, lʼAgrupació de Res­tauradors de Gavà i AGT (As­sociació de Gastronomia i Turisme). El certamen està patrocinat per Roca, Barnasud i IMAQ.
Més informació a www.gavaciutat.cat

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here