La campanya de promoció de l’economia local Dies Bojos a Sant Boi celebrarà la sisena edició els dies 5 i 6 de de maig (divendres i dissabte). Comerços, hotels, restaurants, concessionaris de cotxe, cinemes, museus i poliesportius de la ciutat proposen ofertes, descomptes i promocions especials amb la intenció de mostrar que Sant Boi és una bona ciutat on comprar

L’organització dels Dies Bojos respon a la voluntat d’impulsar un model de comerç urbà de proximitat, arrelat al territori i de qualitat. L’objectiu és permetre que el comerç surti al carrer, que s’estimulin les vendes.

Els comerços associats a Sant Boi Comerç, faran descomptes directes als articles escollits o lliuraran un val per una propera compra. Cal buscar l’adhesiu distintiu de la campanya als comerços i consultar la promoció que farà cada botiga. 

El dia 5 de maig, a les 18.30 h, la botiga de roba Amelia farà una desfilada per celebrar el 60 aniversari de la botiga.Aquest any Tallers Ros farà una exposició de vehicles elèctrics, així com algun més de la seva gamma, el dissabte 6 de maig per la tarda a la Plaça de Catalunya.

Aquest any Tallers Ros farà una exposició de vehicles elèctrics, així com algun més de la seva gamma, el dissabte 6 de maig per la tarda a la Plaça de Catalunya.

Habitacions d’hotel a 15 euros

Els hotels ofereixen habitacions a 15 euros (taxes no incloses). Reserves a partir del 21 d’abril i fins exhaurir les palces. Caldrà identificar-se a l’hora de fer la reserva com oferta “Dies Bojos”. Oferta no acumulable. S’ha de trucar als hotels per fer reserva: NH (93 635 81 85), Hostal Rambla (93 640 03 97) i El Castell (93 640 07 00)

Àpats bojos

Els restaurants L’Última Taberna, Cal Tino i Bar de Tapes faran promocions i descomptes especials.

Troba cotxes a preus bojos

El col·lectiu Ciutat del Motor-Sant Boi Motor, format per concessionaris de 28 marques comercials, vendrà cotxes a preus bojos.

Matrícula gratuïta als poliesportius

Els complexos esportius i poliesportius Can Massallera, la Parellada, l’Olivera, Baldiri Aleu, Pau Gassol i Accura tindran matricula gratuïta i altres ofertes i promocions.

Cinema

Per la compra d’una entrada de cinema a les mateixes taquilles, donaran un regal sorpresa (no acumulable a altres ofertes i promocions).

Aparcaments municipals

Els pàrquings municipals oferiran 2 hores d’estacionament gratuït (Baldiri Aleu, Mercat Vell i Sant Jordi).

Benzinera

La benzinera Repsol Can Calderon farà un rentat gratuït per proveïment de 50 euros de carburant durant l’horari de 6 a 22 h.

2×1 en cultura

Entrades 2×1 al museu Can Barraquer, les Termes Romanes, la Torre Benviure i els espectacles de la Teatre d’Arts Escèniques i Música.Sortides guiades al Parc Agrari del Baix Llobregat “Pedalem i omplim el cistell de producte fresc!” (5 euros) i l’activitat “Anem a pasturar a Sant Ramon” (4 euros).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here