2.000 persones s’han aplegat aquest dilluns, dia 1 de maig, a la plaça de l’Ajuntament per celebrar el títol de la Copa del Rei de Rugby assolit diumenge per la Unió Esportiva Santboiana a Valladolid (el dotzè en la història del club i el primer des de l’any 2000)

L’equip ha celebrat el triomf amb una rua que ha recorregut diversos carrers de la ciutat a partir de les 18.30 hores des de l’estadi Baldiri Aleu fins a la plaça de l’Ajuntament, on han estat rebuts al voltant de les set de la tarda per un públic entusiasta amb crits de: ‘Sí, sí, sí, la Copa ja està aquí’ i ‘Campeones, campeones…’.A la plaça de l’Ajuntament se’ls ha fet el passadís d’honor al ritme d’una batukada i, en companyia dels membres del consistori, han pujat al balcó de la Casa de la Vila. Després de sonar pels altaveus l’himne del club, s’han iniciat els parlaments.

L’ alcaldessa, Lluïsa Moret , ha valorat la tasca del club com “un exemple” i ha destacat que el títol “ens omple d’orgull com a ciutat i ens fa sentir un Sant Boi millor”. També ha tingut paraules d’elogi per a “el millor club i la millor afició del món”.

El president de la UE Santboiana, Miquel Martínez , ha afirmat que aconseguir aquest títol “és “el fruit de tota una temporada treballant i de molts anys d’esforços que ara es veuen recompensats”. El president ha donat les gràcies a l’afició, al poble i a les moltes institucions i entitats que han donat suport a la Santboiana de cara a la final.

L’entrenador, Lewis Williams, altres membres del cos tècnic i els jugadors han intervingut a continuació, un a un, destacant l’espectacular rebuda que van tenir a Valladolid per part de l’afició santboiana. Han parlat del club local com “una gran família” i han afirmat que “això no s’acaba aquí” perquè ara van “a per la Lliga”.

La final de la Copa del Rei de rugby es va jugar aquest diumenge a l’estadi José Zorrilla de Valladolid. L’equip santboià es va imposar per 16-6 al Silverstorm El Salvador. Centenars de santboians i santboianes es van desplaçar a la ciutat castellana per veure la final i donar suport a l’equip en directe.

Font: Ajuntament de Sant Boi 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here