El SUP i el CEP destaquen que les aglomeracions pel nou control de passaport no es poden atribuir només al “dèficit de personal” i consideren que AENA també ha d’assumir responsabilitats

Una trentena d’agents de la policia estatal de la comissaria de Cornellà seran destinats a l’aeroport del Prat de forma imminent per evitar noves aglomeracions com les d’aquest cap de setmana pel nou control de passaports, segons han alertat a l’ACN el Sindicat Unificat de Policia (SUP) i la Confederació Espanyola de Policia (CEP). 

Tot i que la policia no confirma aquest moviment, assenyala que es treballa en un “pla de xoc” que implica que agents de les comissaries siguin destinats a l’aeroport per posar els “mitjans necessaris” per a les comprovacions de passaport. 

El secretari general del SUP a Catalunya, Luis Mancilla, critica a l’ACN que es treguin agents de grups d’informació o altres especialitats i considera que AENA també ha d’assumir la seva “part de culpa”. El secretari general del CEP a Catalunya, Sebastián Hernández, coincideix a destacar que aquest problema no és només de “dèficit de personal” i veu aquesta mesura com “un pedaç”.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here