Viladecans es prepara per acollir un dels esdeveniments amb més dinamisme ciutadà i empresarial de l’any, la 47 Fira de Sant Isidre que tindrà lloc el proper 13 i 14 maig

La Fira de Sant Isidre es realitza al voltant del dia de Sant Isidre, patró de la pagesia. La primera edició va tenir lloc l’any 1970 i va començar com una exposició de productes del camp i maquinària agrícola. Al llarg dels anys, la Fira, sense perdre els seus orígens, ha anat acollint els nous sectors econòmics i socials de la ciutat i ampliant els seus espais i activitats. 

Per a molts dels seus visitants és també la festa de la primavera, una oportunitat per a sortir a passejar amb la família i gaudir del bon temps. 

Bona part de la població de la comarca i de la nostra ciutat ja la visiten tot gaudint de l’exposició dels millors productes de la nostra horta, els tallers i tastos de l’aula gastronòmica, el mercat de pagès, la fira comercial, la mostra d’entitats i la varietat d’activitats familiars que conviden a participar-hi activament. 

Estrena de l’ubicació de la Fira Comercial

En aquesta edició la modificació de l’emplaçament de la Fira Comercial (al pg. de la Marina i pl. de la Mediterrània) i la nova centralitat al voltant del Cúbic on es genera un nou espai de venda de producte agroalimentari i de degustació, fan que aquest indret ofereixi al visitant una experiència complerta i vinculada al producte de proximitat.

Visiteu una fira agrícola que no ha perdut els seus orígens

La Fira de Sant Isidre és la fira que es realitza a Viladecans al voltant del dia de Sant Isidre, patró de la pagesia. La primera edició va tenir lloc l’any 1970 i va començar com una exposició de productes del camp i maquinària agrícola. Al llarg dels anys, la Fira, sense perdre els seus orígens, ha anat acollint els nous sectors econòmics i socials de la ciutat i ampliant els seus espais i activitats. 

Bona part de la població de la comarca i de la nostra ciutat ja la visiten tot gaudint de l’exposició dels millors productes de la nostra horta, els tallers i tastos de l’espai gastronòmic, el mercat de pagès de la Cooperativa Agrícola, la fira comercial, la mostra d’entitats i la varietat d’activitats familiars que conviden a participar-hi activament. No us la perdeu!

Promoció del producte de proximitat, l’activitat agrària i la gastronomia local 

De manera natural, edició darrera edició, es va posicionant el producte de proximitat, l’activitat agrària i la gastronomia local com l’element distintiu i eix principal d’aquest certamen. El “retorn a l’origen” aporta autenticitat, valor i atractiu turístic.

El comerç local (a la pl. de la Mediterrània i al pg. de la Marina)

En aquesta edició es promou una major presència del comerç local i la consolidació dels estands temàtics. Noces: Si Quiero, amb l’oferta de la ciutat per a l’organització d’una diada molt especial; Moda i complements, els comerços de Viladecans ens porten les novetats d’aquesta temporada; Salut i bellesa, on trobarem tot allò que els nostres establiments ens ofereixen per fomentar el nostre benestar emocional i físic, promovent d’aquesta manera el concepte de la salut i estètica integrals; i Espai Familiar, que recollirà diferents propostes per a les famílies. 

En aquest espai comptarem també amb un bon grapat d’activitats d’animació i exhibicions organitzades pel nostre comerç local i pensades especialment per a la nostra ciutadania i els visitants atrets per aquest certamen. Reserveu la vostra plaça tot realitzant-ne la inscripció!.

Nits de Fira

Dissabte 13 de maig, la Fira Comercial allarga el seu horari fins a les 24 hores. Aprofiteu per quedar-vos a la Fira i degustar la proposta gastronòmica amb producte local que ens prepara el restaurant La Llesca per aquesta ocasió, gaudiu de la desfilada de moda que començarà a les 22:00 h. i de l’ambient més festiu de la Fira. Els estands comercials romandran oberts per promoure la seva oferta. Fireu-vos i marxeu sopats a casa! 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here