Compte enrere pel Territori Special Olympics de Sant Just, del 14 de maig

Compte enrere pel Territori Special Olympics de Sant Just, del 14 de maig

Queden molts pocs dies per la celebració de l’esdeveniment esportiu més important de l’any a Sant Just Desvern: serà el diumenge 14 de maig, una jornada que estarà plena d’esport, emocions i valors

600 esportistes (1 equip d’11 esportistes de bàsquet i 1 equip de ciclisme de 2 persones, en total 13 esportistes locals i 2 monitors/es), 130 voluntaris i voluntàries, 37 clubs esportius, empreses patrocinadores, un munt d’activitats per a totes les edats, programa de salut, campionats… i moltes sorpreses que faran del 14 de maig un dia especial per a les persones participants i per a Sant Just Desvern.

Per a Sant Just Desvern és un orgull com a municipi acollir els esportites amb discapacitat intel·lectual d’Special Olympics. Primer, perquè l’esport inclusiu i el foment de l’esport en general és sempre una prioritat política en el municipi, i també perquè ser seu de Territori Special no és només competir en disciplines esportives, sinó que també significa donar a conéixer la importància de la pràctica de l’esport per a les persones amb discapacitat intel·lectual des del punt de vista integral de la persona.  

Aquest projecte implica a més la col·laboració i la implicació de persones voluntàries, i això és un valor afegit més de solidaritat, empatia i civisme per part de la ciutadania que ens implica encara més en l’organització del Territori Special Sant Just 2017. A Sant Just participaran 130 voluntaris que van assistir el passat 4 de maig a la xerrada formativa sobre com actuar i la tasca que faran durant la jornada de Territori Special. 

Des de l’Ajuntament demanem a tothom un gran suport a aquest esdeveniment el diumenge 14 de maig. Durant tot el dia es desenvoluparan els campionats de bàsquet (Complex Esportiu Municipal La Bonaigua), ciclisme (Parc Ciclista del Llobregat) i tennis (Mèlich Sports Club). Al “village” que estarà ubicat a La Bonaigua hi haurà diverses activitats durant tot el dia adreçades a totes les edats, i a la tarda, a partir de les 19 h, es farà l’acte de cloenda amb la participació dels esportistes, entitats, el lliurament de premis i moltes sorpreses.

Omplim les grades, animem i acollim a totes les persones participants com ja ho hem fet i demostrat en altres ocasions a Sant Just Desvern. 
Font: Ajuntament de Sant Just Desvern 

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt