La #BaixEscapada de la setmana: Festes de Primavera de Sant Feliu  de Llobregat, 59a Exposició Nacional de Roses i 38a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

La #BaixEscapada de la setmana: Festes de Primavera de Sant Feliu  de Llobregat, 59a Exposició Nacional de Roses i 38a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

Un any més, Sant Feliu es vesteix de gal·la d’avui divendres 12 al diumenge 14 de maig, per rebre les Festes de Primavera 2017 i acollir la 59a Exposició Nacional de Roses i la 38a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat. Paral·lelament, al llarg del cap de setmana el municipi serà un gran escenari d’activitats culturals, esportives i de lleure

El pregó de les festes, a càrrec del músic i actor santfeliuenc Joan Dausà, donarà el tret de sortida a la celebració el divendres 12, a les 19 h, a l’Auditori del Palau Falguera. Tot seguit, s’obrirà al públic l’Exposició Nacional de Roses i s’inaugurarà la Fira Comercial i Industrial. 

Olors i textures de roses al Palau Falguera
Més de 10.000 roses de més de 300 varietats ompliran les estances interiors, les terrasses i els jardins del Palau Falguera, on es podran veure composicions florals de gran bellesa, assistir a conferències i demostracions d’art floral, participar en tallers sobre roses o descobrir la Rosa president Pasqual Maragall, que es presentarà durant l’esdeveniment. 

També se celebraran els tradicionals concursos de roses i s’organitzaran visites guiades al parc del Roserar de Dot i de Camprubí. 

Com a novetat, enguany es faran demostracions de cuina en el marc de “La Cuina de les Roses” a la mateixa Exposició de Roses on s’elaboraran en directe receptes en què les roses seran l’ingredient estrella. 

Com a continuïtat d’altres anys, restaurants i pastisseries de la ciutat oferiran plats amb roses a les seves cartes. 


La Fira, el millor aparador comercial

La 38a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat omplirà els principals carrers del centre de parades i estands amb productes de tota mena. A la plaça de la Vila, s’hi instal·larà la Fira Verda, on serà possible conèixer les principals accions i projectes del municipi per fer de Sant Feliu una ciutat més sostenible.

D’altra banda, en el marc de la Fira es repetirà Tendències Street, engegat l’any passat, i que suposa una forta aposta pel comerç local, amb activitats i demostracions a l’aparador del carrer de Laureà Miró, 187. 


Activitats per a tots els gustos

La ciutat acollirà també tot un seguit d’activitats culturals i de lleure. Entre les propostes hi ha cercaviles de gegants i capgrossos, correfocs, actuacions de bastoners, castellers, esbarts, sardanes, música i teatre. 


La ràdio, en directe

L’emissora municipal, Ràdio Sant Feliu també tindrà un estand a la plaça de la Vila, des d’on oferirà una programació especial amb motiu de les Festes.

Consulteu el detall del programa d’activitats.

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt