En el marc de la 38ena edició de la fira comercial i industrial del Baix Llobregat, persones de tota la comarca es van apropar fins a la seva capital per ser a la  inauguració de les festes de primavera de Sant Feliu i la 59a Exposició Nacional de Roses. Joan Dausà obria el pregó amb una emotiva intervenció que va incloure un breu tema dedicat a la jornada
El Santfeliuenc va despertar l’emoció dels assistents al Palau Falguera amb la musicalització de l’estrofa “Som la ciutat de les Roses.” Dausà també es va referir al creixement que ha viscut la ciutat. “A Sant Feliu hem crescut a poc a poc, sense presses i mantenint la nostra identitat” va dir.

La jornada va comptar amb l’exposició nacional de les roses al mateix Palau Falguera. Hi van participar entitats i organitzacions diverses. El recorregut mostrà la cara més lluminosa i primaveral amb roses de diferents colors, mesures i olors, així com amb una exposició de bonsais

Els amants de la gastronomia també van gaudir de la tradicional tast de vins, caves i aliments d’alta qualitat a l’espai “Tast”. En aquest recinte també hi ha participat el grup Calet Versions, que ha acompanyat els diferents tasts amb recopilacions de cançons conegudes. 

La música ha tingut una presència destacada durant tota la jornada. Els timbalers Diables Rojos van acompanyar els carrers a ritme de percussió. El seu membre Edu Núñez va valorar positivament el caire festiu d’aquestes festes.

 Els carrers de la capital baixllobregatina es van omplir de gom a gom. L’alcalde de la ciutat, Jordi San José, va reconèixer la dificultat que suposa organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques i va agrair a totes les entitats la seva participació i col·laboració.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here