El bon temps i l’excel·lent assistència de públic han marcat la 27º edició del certamen celebrat aquest cap se setmana a la ciutat

La organització ha valorat “molt positivament” la celebració, aquest cap de setmana a la nostra ciutat del 27è Festival Internacional de Titelles.

El bon temps i la gran varietat i qualitat dels espectacles programats han permès, segons ha assegurat el president de la Fundació La Xarxa, Jaume Amigó, que juntament amb l’Ajuntament fan possible l’esdeveniment, que “tot plegat hagi anat molt bé, des de l’inici, amb la xerrada, fins al tancament.”

En total, petits i grans han pogut gaudir de més de 30 espectacles de 18 companyies de Catalunya, el País Valencià, França i Itàlia que han posat en escena muntatges molt diferents en 10 escenaris diferents amb el parc de la Torre Lluc com a punt neuràlgic.Segons Amigó, “si bé és cert que ens queden coses per millorar i en la propera edició ho farem, en general estem molt contents tant pel valor, com per la varietat de les propostes professionals triades perquè totes tenen força contingut. Algunes són més poètiques i altres més histriòniques i això fa que l’oferta general sigui rica i divertida”

L’Alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, qui va prendre part en l’acte d’obertura qualificava de “gran fita” poder assolir 27 anys d’un festival que esdevé “una referència clau en l’agenda cultural de la ciutat”. Sánchez ha destacat “la magnífica selecció d’espectacles triats” que permet, a petits i grans, “gaudir d’aquest art escènic, a la vegada que esdevé una gran eina per educar en valors”.

L’alcaldessa i el president de la Fundació Xarxa han coincidit ha destacar la implicació de tota la ciutat en la celebració del Festival Internacional de Titelles. Així, Raquel Sánchez, ha agraït la col·laboració del sector comercial “que ha decorat els aparadors amb motius relacionats amb el món dels titelles. També s’han col·locat unes banderoles de benvinguda a les entrades als diferents espais que van acollir els espectacles, com la plaça de la Pagesia, la plaça Major i la Rambla”.

Enguany la plaça Major també es va engalanar com si fos un envelat.

Font: Ajuntament de Gavà 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here