El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat les obres d’eixamplament del pont de la C-31 sobre el riu Llobregat que connecta l’Hospitalet de Llobregat i el Prat de Llobregat

Els treballs, amb un pressupost de 393.981 euros, permetran la formació d’un pas per a vianants i ciclistes de 3 metres d’amplada que unirà els itineraris peatonals i ciclistes existents als dos municipis, així com els camins existents a les dues bandes del riu Llobregat. 

Els treballs per ampliar el marge actual, de menys d’un metre, consistiran en eixamplar el pont mitjançant un voladís de 2,22 metres d’amplada que incrementarà l’amplada del voral fins el 3 metres. L’actuació té un termini d’execució de sis mesos i es preveu que les obres s’iniciïn durant el segon semestre d’aquest any.

Per fer l’ampliació s’ha respectat la situació de la calçada existent, amb els quatre carrils i el voral i barrera rígida de formigó existent en direcció al Prat de Llobregat.El projecte també inclourà una nova barana, nous embornals i rampes de connexió amb els vials de la llera, amb un pendent màxim del 6%.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here