Aquest diumenge Sant Just Desvern va acollir la celebració de l’esdeveniment esportiu més important de l’any: Territori Special 2017, una jornada plena d’esport, valors i emocions

Més de 600 esportistes van participar en aquest esdeveniment esportiu amb projecció internacional, en les modalitats de bàsquet, tennis i ciclisme. Gràcies a la col·laboració d’empreses, col·lectius, entitats i unes 130 persones que es van oferir com a voluntàriat, el Territori Special va ser tot un èxit! 

600 esportistes (1 equip d’11 esportistes de bàsquet i 1 equip de ciclisme de 2 persones, en total 13 esportistes locals i 2 monitors/es), 130 voluntaris i voluntàries, 37 clubs esportius, empreses patrocinadores, un munt d’activitats per a totes les edats, programa de salut, campionats… i moltes sorpreses que van fer del 14 de maig un dia especial per a les persones participants i per a Sant Just Desvern.

Per a Sant Just Desvern és un orgull com a municipi haver acollit els esportites amb discapacitat intel·lectual d’Special Olympics. Primer, perquè l’esport inclusiu i el foment de l’esport en general és sempre una prioritat política en el municipi, i també perquè ser seu de Territori Special no és només competir en disciplines esportives, sinó que també significa donar a conéixer la importància de la pràctica de l’esport per a les persones amb discapacitat intel·lectual des del punt de vista integral de la persona.  

Aquest projecte ha implicat a més la col·laboració i la implicació de persones voluntàries, i això és un valor afegit més de solidaritat, empatia i civisme per part de la ciutadania. A Sant Just hi han participat 130 voluntaris que van assistir el passat 4 de maig a la xerrada formativa sobre com actuar i quina tasca desenvoluparien durant la jornada de Territori Special. 

Des de l’Ajuntament van demanar a tothom un gran suport a aquest esdeveniment. Durant tot el dia es van desenvolupar els campionats de bàsquet (Complex Esportiu Municipal La Bonaigua), ciclisme (Parc Ciclista del Llobregat) i tennis (Mèlich Sports Club). 

Al “village” que estava ubicat a La Bonaigua hi ha haver diverses activitats durant tot el dia adreçades a totes les edats, i a la tarda, a partir de les 19 h, es va fer l’acte de cloenda amb la participació dels esportistes, entitats, el lliurament de premis i moltes sorpreses.

Font: Ajuntament de Sant Just Desvern

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here