Ja es pot gaudir de la II Mostra Gastronòmica de Molins de Rei, MolinsBdeGust una aposta culinària dels bars i restaurants de la vila amb receptes elaborades per a l’ocasió

Picar i menjar a Molins de Rei ve molt de gust. I és que fins el 28 de maig, 38 bars i restaurants de la vila ofereixen tapes i platets acompanyats d’un quinto o d’una canya de cervesa Damm a un preu de 3 euros. 
També es pot fer un recorregut pels 9 restaurants de la vila que ofereixen cuina d’alta gamma a preus assequibles. Es tracta de menús gastronòmics elaborats a partir de producte fresc i de proximitat, que tenen un preu d’entre 22 i 36 euros.

Com a novetats destacades d’aquesta edició cal remarcar que la difusió de l’activitat en xarxes socials s’amplia a Instagram i que tots els materials de difusió incorporen un codi QR per localitzar fàcilment mitjançant el mòbil tots els establiments participants.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha destacat que “Molins de Rei té un nivell de restauració d’altíssima qualitat i un dels millors de la nostra comarca”. Casals ha convidat a la ciutadania a descobrir els establiments que no han visitat fins ara i ha recordat que “aquesta mostra dóna l’oportunitat a molinencs i visitants de gaudir dels establiments de la vila”.

De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, també ha posat de relleu la riquesa i la qualitat de la restauració molinenca i ha apuntat que “amb iniciatives com aquesta l’Ajuntament potencia el nostre centre de comerç”. Paz també ha afegit que “la restauració és un sector estratègic que fa que vingui de gust ser a Molins de Rei pels que som de la vila i venir-hi pels que són de fora”.

La regidora de Consum i Turisme, Carme Madorell, ha explicat que “la mostra MolinsBdeGust ens permet oferir gastronomia d’alta qualitat a preus assequibles”, i ha afegit que “el fet de que hi hagi més establiments que l’any anterior ens indica que anem pel bon camí”. Enguany, diversos bloggers influents en el sector gastronòmic ja han estat convidats a la mostra i participaran activament en aquesta iniciativa. 

En el marc del MolinsBdeGust també s’ha previst la celebració de un showcookings a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal. Concretament hi haurà la demostració de cuina en directe del Restaurant El Tast (25 de maig). La demostració tindrà lloc a les 18.00h.
Més informació a http://www.turismeamolinsderei.cat/bdegust3/

Font: Ajuntament de Molins de Rei 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here