Nou èxit de les Festes de Primavera de Sant Feliu

Nou èxit de les Festes de Primavera de Sant Feliu

La 59a Exposició Nacional de Roses, la 38a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat i totes les activitats paral·leles han aconseguit aquest cap de setmana una gran afluència de públic

La ciutadania s’ha bolcat un any més en les Festes de Primavera i Sant Feliu ha atret moltes persones d’altres municipis catalans interessats en conèixer de prop la ‘Ciutat de les Roses’. Podeu veure l’àlbum de fotografies de les Festes a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament. 

El cantautor santfeliuenc Joan Dausà, acompanyat del piano, va obrir les Festes el divendres amb el pregó de la Rosa davant d’un Auditori del Palau Falguera ple de gom a gom.

L’Exposició Nacional de Roses va sorprendre els visitants amb els muntatges, enguany de creació lliure per jugar amb la pròpia imaginació i creativitat. I com ja és habitual, en determinats moments es van fer cues per accedir al recinte del Palau Falguera.

Els carrers del centre de la ciutat on hi havia els estands de la Fira Comercial van ser un continu anar i venir de gent. La Fira Verda, un espai per conscienciar la ciutadania sobre la importància de ser responsables i tenir cura del medi ambient, enguany ha adquirit gran protagonisme en instal·lar-se a la plaça de la Vila. Prop de 2000 persones van participar tant dels tallers presencials com dels espais fixes de la Fira, com la Jugateca ambiental que va comptar amb més de 900 participants.

En aquesta edició, a més, s’ha renovat l’experiència del ‘Tendències’ que es va iniciar al 2016 i s’ha presentat sota el nom de ‘Tendències Street’, en una versió molt més atractiva per difondre el comerç de la ciutat que ha sorprès el públic que passava pel carrer de Laureà Miró.

Les activitats de cultura tradicional i popular com la mostra de colles de foc, el Festival Flamenc, les caramelles, les sardanes, els castellers, els concerts joves, així com tots els actes inclosos en la XVII Mostra d’Activitats i Folklore Tradicional i Popular i el Festival Buti+Farra+Sound van aconseguir també un gran nombre de seguidors.

Reconeixement al comerç

En l’àmbit de promoció comercial, el diumenge 14 de maig dos establiments locals tradicionals, el Forn i pastisseria Can Plana i la Farmàcia Taulé Martí, van rebre el reconeixement a la trajectòria del comerç de la ciutat.

Font: Ajuntament de Sant Feliu 

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt