Durant uns dies, aquestes noves feines , que afecten a 13 boxes d’urgències, conviuen amb la finalització de la fase I

L’hospital de Viladecans ha iniciat la segona fase de les obres de condicionament a l’estructura de l’edifici d’Urgències. Durant uns dies, els treballs d’aquesta segona fase, que afecten a 13 boxes d’urgències, conviuen amb la finalització de la fase I. Aquesta primera fase concentra els treballs en l’entrada per a vianants de l’edifici.
Mentre duri la segona fase de les obres, l’atenció immediata als casos més complexos i la dels pacients menys greus que arribin a urgències es mantindrà a la seva ubicació actual. Només durant aquesta segona fase, el seguiment fins al diagnòstic i tractament inicial dels pacients més complexos es trasllada a la Unitat d’Hospitalització 2 (UH2).

Els treballs de condicionament de l’edifici d’Urgències, necessaris per respondre als requeriments del projecte de reforma i ampliació del centre, s’han graduat en sis fases per tal que afectin el menys possible a usuaris i pacients en el decurs dels mesos que durin les obres que són maig, juny i primers dies de juliol.

Font: Ajuntament de Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here