L’Ajuntament de Castelldefels i l’empresa Equacat, societat anònima encarregada per la Generalitat de fer-se càrrec de la gestió i explotació del Canal Olímpic de Catalunya, han signat avui un acord que concreta la voluntat d’ambdues parts que aquesta instal·lació esportiva «sigui un equipament proper i obert a les entitats esportives i a la ciutadania de Castelldefels»

L’acord estableix que, a partir d’ara, la presentació del DNI, sempre que com a domicili del titular consti una adreça de Castelldefels, «serà vàlid per accedir gratuïtament a les instal·lacions exteriors del Canal Olímpic de Catalunya». L’acord puntualitza que l’accés serà gratuït «únicament al recinte, no als serveis».

L’acord estableix també que l’Ajuntament col·laborarà amb el Canal Olímpic «en l’organització d’esdeveniments esportius, aportant recursos per al seu desenvolupament».

En virtut del conveni, a més, el municipi «farà difusió en els seus mitjans de les activitats que es desenvolupin al Canal Olímpic, i que puguin tenir interès per a la ciutadania de Castelldefels».

Així mateix, l’Ajuntament de Castelldefels, juntament amb Equacat, S.A., «elaboraran un Pla Estratègic dels futurs usos de l’equipament».

El conveni de col·laboració, signat aquest dilluns 22 de maig posa de manifest que «és desig de les dues entitats potenciar el Canal Olímpic de Catalunya com una instal·lació vinculada al turisme esportiu», així com convertir aquestes instal·lacions «en un referent esportiu d’alt rendiment de diferents disciplines esportives».

El conveni l’han signat aquest dilluns l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, i, per part d’Equacat, SA, el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Martí Figueras, en presència del regidor d’Esports, Nico Cerpa, i del director del Canal, Arseni Da Palma.

Font: Ajuntament de Castelldefels 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here