El Barça CBS es va proclamar aquest diumenge, 21 de maig, campió de la Copa Catalunya en derrotar per 57 a 49 el Cerdanyola-Vila Universitària a l’últim partit de la Final a Quatre disputada al Palau d’Esports Juan Carlos Navarro de La Capital baixllobregatina 

Un premi merescut, ja que les de Mateo Rubio van acabar en primer lloc a la Lliga regular i van desfer-se del Mataró amb autoritat (73 a 55) a les semifinals. Ara, el proper objectiu del conjunt femení és la fase d’ascens a la Lliga Femenina 2, que es jugarà la setmana que ve amb els finalistes del campionat balear.

Contra el Cerdanyola-Vila Universitària es va veure un matx molt igualat. Les vallesanes van començar molt fort amb un parcial de 0-8, però el Barça va reaccionar ràpidament i la primera part va ser molt equilibrada (25-27). Al tercer quart la tònica va ser la mateixa, però a l’últim període les blaugranes van trencar el partit amb un parcial de sortida de 12-2 que els va acabar donant la victòria final (57-49).

El pròxim repte del Barça CBS serà la Final a Quatre que dóna el bitllet definitiu per disputar la Lliga Femenina 2. Serà els dies 27 i 28 de maig, i la competició final es disputarà, també, a Sant Feliu. El Palau d’Esports Juan Carlos Navarro acollirà els dos millors equips de Mallorca, el Cerdanyola i el Barça CBS en un Final Four en què tan sols el guanyador podrà ascendir a la divisió de plata del bàsquet espanyol. 

Font: Ajuntament de Sant Feliu 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here