La Fira de Sant Ponç torna a la ciutat aquest cap de setmana. Com és tradició, Castelldefels celebra aquesta cita comercial, que organitza l’Ajuntament, i que omplirà la plaça de l’Església i els seus voltants amb productes de l’àmbit de l’artesania i l’alimentació

Les diferents parades oferiran dissabte i diumenge una gran varietat de productes: herbes aromàtiques, essències, infusions, confitura de mel, dolços, llaminadures, pastissos, així com un gran assortit d’aliments representatius del menjar català: formatges, el típic mató, embotits… A més, els últims anys s’han incorporat tot tipus de productes ecològics i artesania no alimentària. Una Fira que també inclourà les passejades d’oques de granja o tallers per fer cremes naturals i cervesa artesanal.

La Fira de Sant Ponç és una de les fires més antigues celebrades a Catalunya. Al voltant de l’11 de maig, diferents ciutats, pobles i barris de Catalunya celebren un esdeveniment únic en honor a Sant Ponç, patró dels herbolaris. A Castelldefels, la Fira de Sant Ponç es celebra des de l’any 1991.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here