El divendres 2, de 17 h a 1 de la matinada, i el dissabte 3 de juny, d’11 del matí a 1 h, se celebrarà als jardins del Palau Falguera la 5a Fira de la Cervesa Artesana de Sant Feliu

Fins passada la mitjanit, la Fira congregarà aquest cap de setmana més d’una vintena de productors cervesers d’arreu de l’Estat espanyol, més de 150 cerveses de diferents estils i establiments de restauració.

Les activitats programades seran molt variades i integraran la cultura popular a la Fira. Com és habitual, durant tota la jornada hi haurà activitats per a totes les edats i animació des de l’inici fins a la mitjanit per acompanyar la degustació de cervesa artesana. Després de l’èxit de l’any passat, torna Lays i la seva màgia en el marc de la Fira. L’espectacle, especialment adreçat als més petits, es podrà veure el divendres, a les 19 h, i el dissabte, a les 13 h.

La 5a Fira de la Cervesa de la ciutat està organitzada per La Taberna de Sant Feliu, amb la col·laboració de l’Ajuntament i amb el suport de diferents col·laboradors. L’èxit de les quatre edicions anteriors ha consolidat la Fira com una de les més importants de Catalunya pel que fa a la cervesa artesana.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here