El Saló de Plens acollirà a les 12 h el Ple d’investidura de Maria Miranda com a nova alcaldessa del municipi. Es donarà així compliment al pacte de govern signat entre PSC, Movem, ERC, Castelldefels Sí Pot i PDeCAT

La cap de llista del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Castelldefels, Maria Miranda, prendrà possessió aquest dissabte, 10 de juny (12 h), com a nova alcaldessa de Castelldefels en el marc del Ple extraordinari que es desenvoluparà al saló de plens de l’Ajuntament. 

Miranda pren possessió del càrrec agafant el relleu de Candela López, cap de llista de Movem Castelldefels, que ha exercit el càrrec durant la primera meitat del mandat.

Es dona així compliment al pacte de govern signat a 2015 entre PSC, Movem, ERC, Castelldefels Sí Pot i el PDeCAT, quan després de les darreres eleccions municipals van acordar que el dos primers dos anys de mandat estaria al capdavant de l’alcaldia de Castelldefels, Candela López (Movem) i el dos anys següents la candidata del PSC, Maria Miranda, que ostentarà el càrrec fins les properes eleccions de 2019.

Aquest Ple extraordinari està precedit del Ple de renúncia de Candela López a l’alcaldia de Castelldefels que va tenir lloc el el passat 7 de juny.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here