Tot a punt per a gaudir de cinc dies festius a la ciutat on la participació serà, de nou, la característica d’un programa d’actes dissenyat per satisfer a grans i petits 

La fantasia de Gisela obre la Festa Major

La coneguda cantant Gisela obrirà la festa d’enguany amb el tradicional pregó que, com no podia ser d’una altra manera, clourà interpretant algun dels seus darrers èxits. 

Serà dimecres 21 de juny a la plaça del Mercat de les Planes (20 h), després de la tradicional cantada d’havaneres (19.30 h) i just abans del toc d’inici de Festa Major, amb tronada i ball de gegants.

Ruta de la tapa 

El cartell de la Festa! 

Enguany, la imatge de la Festa Major ens presenta un cartell que reprodueix l’estil de les il.lustracions estiuenques de moltes activitats i campanyes publicitàries d’avui dia. 

És obra de Juanma García Escobar, amb una àmplia expriència en el món de la il.lustració publicitària i promocional per a grans marques i esdeveniments, que ha recreat, fidel al seu estil, l’alegria i varietat de propostes que presenta al programa de les festes d’aquest 2017 i que, a la vegada, transmet l’esperit d’una ciutat plena de vida.

Programa de Festes  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here