El gavanenc ha estat segon en el podi, després de remuntar 7 posicions en la segona carrera de les TCR International Series
Pepe Oriola ha estat un dels protagonistes indiscutibles del cap de setmana de les TCR International Series en el Circuit de Hungaroring. El pilot de Gavà ha estat un dels més ràpids del cap de setmana i ha certificat el seu bon moment amb un podi en la segona carrera.

Malgrat que partia setè per la graella invertida, va protagonitzar una brillant sortida que li va permetre situar-se cinquè provisionalment. Malgrat tocar-se amb Attilla Tassi, va poder continuar en carrera per darrere de Moller, Altoé, el propi Tassi i Colciago, retallant distàncies amb l’entrada del safety car.

A partir de llavors, va intentar donar caça a Roberto Colciago, a qui va aconseguir avançar en la cinquena volta, per situar-se quart. Però no va tenir temps suficient i, després de mostrar les seves intencions a Altoé en diverses ocasions, no va ser fins a la volta 11 quan va aconseguir superar al pilot hongarès i també a Moller, mancant dues voltes per al final, per posar el colofó amb un espectacular podi (segon).

“Estic molt content perquè he aconseguit el segon millor resultat de la temporada després d’una gran carrera. He gaudit molt i malgrat que és un circuit on els avançaments són molt difícils, he demostrat que en aquesta recta final de campionat estic en un bon moment i espero seguir demostrant-ho en properes carreres. Després de l’ocorregut en anteriors curses, marxo feliç i al Top 5 de la general de pilots. No puc demanar més”, reconeix Pepe Oriola, qui escala una posició en la general de pilots per situar-se cinquè amb 109 punts.

La propera participació de Pepe Oriola en la TCR International Series, abans de l’aturada per vacances, tindrà lloc els dies 8 i 9 de juliol en el circuit alemany de Oschersleben, amb el qual es tancarà el tour europeu d’aquest campionat.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here