Les activitats, pensades sobretot per al jovent, es faran a la cotxera d’autobusos situades entre el cementiri i la benzinera

Gavà celebrarà els dies 29 de juny i l’1 i 2 de juliol les III Festes Majors Alternatives, unes activitats autogestionades dissenyades, segons les entitats organitzadores “per completar la Festa Major de Sant Pere amb propostes pensades, principalment des de i per al jovent, però també per a infants i adults”.

La comissió, que és oberta a tothom qui vulgui participar-hi de manera individual o col·lectiva, està integrada hores d’ara per Sonaquetomba, l’Ateneu Popular la Màquia, l’Agrupament Escolta i Guia Roc del migdia, al Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME), Arran, els Castellers de Gavà, el Rebost del Delta, el Grup Ecologista Les Agulles, Trenca’t la Closca i la Colla de Grallers l’Anguila.

El programa arrencarà dijous, 29 de juny, a les 20 hores amb un correbars i, tot seguit, a les 21 hores, es farà el pregó i el Joc de la Pastanaga. Divendres, els qui ho vulguin, podran divertir-se cantant en un karaoke a partir de les 21 hores, mentre que el gruix d’activitats es concentraran dissabte. 

Al migdia es compartirà una paella popular. El tiquet costa 4 euros i la cita serà a les 14 hores a la travessia de Sant Nicasi. A la nit, hi haurà música. A les 21 hores, PD Esteve Jr Borino i Xavi Dekkeri, i a les 23 hores podrem gaudir dels concerts de Jolly Roger Band i Insershow. La darrera actuació, ja de matinada, anirà a càrrec de PD Cooba .

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here