La Companyia General del Foc de la localitat, ha preparat un munt d’activitats per aquest dissabte 1 de juliol

Com cada any, la Companyia General fel Foc ha preparat un munt d’activitats per a tota la família aquesta Festa Major de Sant Pere. El gruix de les seves propostes es concentraran aquest dissabte al passeig Maragall on, a partir de les 10 hores hi haurà la plantada de dracs, i a més de les bèsties de Gavà, amb el Brumot, la Murtrassa, el Mussolet i la Pepa també podrem admirar, entre d’altres, les bèsties de les colles convidades com la de Castellbisbal i la d’Agramunt. Totes elles participaran al correfoc de la nit.

Durant el matí però, els petits podran gaudir de jocs i un taller de maquillatge i, per refrescar l’ambient, a partir de les 12 hores, hi haurà l’esperada festa de l’aigua amb la participació de la Pepa, que com ja és sabut, a més de llençar foc també tira aigua

A les 18 hores, l’entitat farà l’esprat berenar diabòlic i, a les 18.30 hores, començaràun taller de diables perquè qui ho vulgui provi tratges i carretilles. A les 20 hores donarà inici la tabalada amb sortida des de la Torre Lluci pas pels carrers Salvador Lluc, Rectoria i plaça de l’Església. Tot seguit, a les 21.15 hores, sortirà el correfoc infantil. A les 21.30 hores arrencarà el correfoc d’adults del Passeig Joan Maragall i passarà pels carrers Sant Josep Oriol, Sant Pere i plaça Jaume Balmes on les colles faran el lluïment final i es viurà l’espectacle final, el sorollós Ciatró.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here