La 10a edició se celebra del 3 al 7 de juliol de 2017 al Citilab, i les inscripcions ja són obertes

La cita anual de la Universitat d’Estiu de les Dones, al Citilab de Cornellà, arriba a la seva 10a edició complint el seu objectiu de tirar endavant una formació específica en matèria d’igualtat de gènere i posar en valor el paper de la dona al llarg de la història.

Enguany, es posarà l’accent en la situació de les dones refugiades i les que viuen en zones de conflictes armats, ja que es comptarà amb la presència de Victòria Camps, presidenta d’ACNUR Catalunya, a la inauguració institucional de curs, el dilluns 3 de juliol, a les 11.30 h. I a continuació hi haurà la conferència diàleg “Dones refugiades: coratge i nous horitzons” amb tres dones refugiades, que tractaran qüestions relacionades amb l’asil i el gènere.

Temes dels cursos:

Dones i creativitat: de l’impressionisme a l’art d’acció
Les identitats a debat, amb un xic de ficció i molta actualitat
Entre dones: mirades i veus del conflicte social del món actual
La història llegint creacions de dones: feminitzar el passat

Serà una setmana amb conferències, xerrades, tallers i un acte de cloenda comú a tots els cursos que estarà amenitzat per un duet de veu i guitarra a càrrec de Mabel Flores Project, i a la tarda trobareu altres propostes obertes a tothom, com un taller de defensa personal organitzat per la Guàrdia Urbana de Cornellà o l’expo-fòrum “Deconstruyendo el binarismo de género: Proyecto fotográfico sobre la diversidad de género”.

Informació, inscripció, matrícula i beques:
Centre d’Informació i Recursos per les Dones de Cornellà de Llobregat
Tel: 93 474 28 41
Correu: ladona@aj-cornella.cat
c/ Mossèn Jacint Verdaguer 16-18 (08940 Cornellà de Llobregat)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here