L’acte de benvinguda es farà al vespre al Jardí del Museu. També s’inauguraran exposicions i es podran gaudir de les primeres actuacions

Aquest dimecres arrenca la Festa Major d’Estiu a Gavà. El programa d’actes, que és ampli i variat, s’allargarà fins diumenge, dia 2 de juliol, i en aquest primer dia d’obertura podrem gaudir de diverses propostes, bàsicament culturals i musicals. Al matí es farà a l’Espai Maragall amb la projecció, a partir de les 11.30, de la cinta “Ballerina”, adreçada al públic infantil.

La resta d’activitats es faran a la tarda i la nit amb la inauguració de dues exposicions, una la biblioteca Josep Soler Vidal, a parir de les 20 hores, titulada “Art 2×1” de l’alumnat de l’escola de Belles Arts Francisco Valderrama i a les 20.30 hores, el clàssic “L’art no té edat” als baixos del Museu, amb les manualitats elaborades per la gent gran.

La música anirà càrrec de Jinx Jazz Band. Aquest grup, que estarà a partir de les 20 hores al jardí de la Biblioteca Josep Soler Vidal, acompanyarà l’actuació amb exhibicions de swing i bebop. De la seva banda, a partir de les 22.30 hores, començarà el ball de revetlla a la Torre Lluc amb l’orquestra Covers.

L’acte de benvinguda a les festes tindrà lloc al jardí del Museu, a partir de les 21.30 hores, amb l’actuació de Sitjazz Band i, tot seguit es farà el mapping de Festa Major a la façana del Museu amb la participació de l’Esbart Brugués, l’escola de Dansa Le Bal, L’escola de Dansa Leonor Vives, l’escola El Muro, L’Atelier, L’aula de Dansa i Zagahareet grup. També es comptarà amb l’actuació de Marasma Zibra.

Consulta aquí el programa complert de la Festa Major de Sant Pere.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here