La CUP Poble Actiu denuncia excessos i practiques poc ètiques de diferents grups polítics metropolitans, en connivència amb el govern de l’AMB, i exigeix que s’aturi aquesta situació

“Des de la CUP Poble Actiu denunciem públicament els cobraments poc ètics, en forma de despeses ordinàries, de diferents grups polítics a l’Àrea Metropolitana de Barcelona”. Així comença el comunicat. 

La CUP considera que durant el darrer any diversos membres dels grups polítics dels Comuns, el PDECat i el PP “han estat pagant dinars i despeses de reunions amb diners públics que el govern de l’AMB a abonat fora de les dietes i subvencions establertes”. 

“Les males pràctiques continuades blindades pels mecanismes institucionals i l’opacitat de certes administracions ens posen alerta i ens obliguen a fer públiques situacions que considerem no ètiques. En un context de crisi i estafa econòmica ens trobem unes administracions públiques on l’ombra de l’opacitat s’estén per tot arreu com una taca d’oli. I en aquest marc, considerem injustificades i fora de lloc les despeses excessives i les pràctiques allunyades d’un bon govern, transparent i democràtic”, sentencia la CUP en la seva nota de premsa. 

Per tot allò exposat, la CUP ha volgut denunciar públicament que:

“El govern de l’AMB ha pagat al Grup metropolità del PDECat tiquets per import de més de 3.600 euros i al Grup Metropolità dels Comuns (Entesa + ICV + Barcelona en Comú) tiquets per valor de gairebé 3.900 euros, en dinars pagats amb diners públics fora dels sous, subvencions o dietes que ja cobren els membres d’aquests grups polítics”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here