Des d’aquest divendres 30 de juny i fins al diumenge 2 de juliol se celebrarà al Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu el Campionat d’Espanya Infantil Femení de Waterpolo, on participaran esportistes de fins a 12 equips d’arreu de l’Estat, entre els quals hi ha el CN Sant Feliu

El torneig s’iniciarà el divendres amb la fase de grups que es durà a terme des de les 10 h del matí fins a les 8 h del vespre. Durant tot el dia de dissabte, de 9 a 22 h, es faran els partits de lligueta i les eliminatòries i el diumenge tindran lloc les semifinals, els diferents partits per establir la classificació dels diferents equips en el campionat i la final a partir de les 18 h. El lliurament de premis es farà a les 19 h.

Les esportistes que participaran en el Campionat pertanyen a les entitats esportives Club Esportiu Mediterrani, Club Natació Sabadell, CN Alcorcón, CDN Boadilla, 4rt Catalunya, CN Sant Andreu, EWZ, CW Elx, R. Canoe, Leoia WLB i Club Natació Sant Feliu.

Bronze del CN Sant Feliu als campionats de Catalunya

L’equip del CN Sant Feliu que participarà al campionat d’Espanya infantil femení de waterpolo ha guanyat aquest dimarts 27 de juny la medalla de bronze en els campionats de Catalunya. A més, l’equip a rebut el premi al Fair Play i a la participant Anna Marcos l’han premiada com a millor jugadora de la competició.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here