Un any més Castelldefels celebra el seu camp d’entrenament internacional de judo. El Castelldefels EJU Training Camp arriba a la seva 28a edició i té lloc des del 30 de juny i fins al proper 7 de juliol, al pavelló de l’Hotel Playafels. Una trobada avalada per la European Judo Union i organitzada per la Real Federación Española de Judo
Enguany hi participen més de 700 judokes de més de 40 països de tot el món, que converteixen Castelldefels en la capital del judo durant aquesta setmana. Hi ha delegacions com les d’Alemanya, Argentina, Brasil, Estats Units, França, Gran Bretanya, Itàlia, Japó, Mèxic, Rússia o la pròpia Espanya. 

Com cada any, el camp acollirà alguns dels millors judokes del planeta. Hi destaca la presència de 6 campions i campiones olímpics als Jocs de Río: Beslam Mudranov i Khazan Khalmurzaev (Rússia), Teddy Riner (França), Majlinda Kelmendi (Kosovo), Rafaela Silva (Brasil) o Emilie Andeol (França). La selecció espanyola estarà representada, entre d’altres, per Fran Garrigós i Maria Bernabéu.

L’Stage Internacional de Castelldefels està considerat un dels millors del món i es realitza enguany com a preparació del proper Campionat Mundial de Judo, que es disputarà a Budapest (Hongria) del 28 d’agost al 3 de setembre.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here