El grup que, hores d’ara està de gira promocionant el seu darrer àlbum titulat “Delta”, va fer una repàs als seus grans èxits

M Clan ha estat el grup estrella de la Festa Major de Sant Pere d’aquest any a Gavà. La banda, que hores d’ara promociona el seu darrer treball que va veure la llum l’octubre passat va estar tocant aquesta passada nit a la plaça de Francesc Macià. El grup però, només va interpretar 4 peces de Delta, un treball on deixen de banda el soul rock de les seves tres darreres obres per apostar per temes del folk i el country americà més clàssic.

El cantant Carlos Tarque, assegura que “tocar en directe i en festes majors com aquesta és el que més ens agrada. Per això ho seguim fent”. El grup, que aterrava a Gavà des de Càceres, seguirà tot l’estiu portant la seva música arreu i en concertsde perfil com aquest, que segons precisa el guitarrista Ricardo Ruipérez, “són els que més en agraden. Són actuacions amb un repertori on tocarem els nostres grans èxits, temes que la gent espera i canta amb nosaltres”.

Val a dir, que M Clan està vivint una segona joventut. Renovats i amb molta més força han tornat després del petit descans que es van prendre després de l’enregistrament de ‘Dues nits en el Price’ i la seva corresponent i llarga gira del 20è aniversari.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here