Música

Un ampli repertori per a tots els gustos. La Capsa ens proposa el cicle de concerts #Demo amb bandes de diferents estils durant tot l’estiu i les #NoDjSessions. Al Centre Cultural Torre Balcells, diferents combinats de l’Escola de Música participaran als Concerts al Porxo. I al Cèntric Gastrobar&Ona Nuit gaudirem dels Cocktails & DJ, una bona manera de refrescar-se amb música electrònica. D’altra banda, al Centre Cívic Jardins de la Pau, en el marc de les Terrasses d’estiu, podrem aprendre a ballar country o swing, entre altres balls.

Cinema 

El món del cinema tindrà moltes propostes, com el Cicle Cinema Social d’estiu, el Cinema lliure a la platja, el 6è Festival Internacional de Curtmetratges Preview i el cicle de Cinema & Música de La Capsa, on redescobrirem pel·lícules clàssiques de cinema mut amb noves bandes sonores creades per músics de la ciutat i interpretades en directe durant la projecció de la pel·lícula. 

Poesia, teatre i monòlegs

El Festival de Poesia ens ofereix l’oportunitat de sentir poetes interpretant la seva pròpia obra. Pel que fa al teatre, el parc del Fondo d’en Peixo es convertirà en espai escènic, enguany amb dues històries que representen dos pilars en la història de la dramatúrgia: el teatre isabelí del gran William Shakespeare amb Les alegres casades de Windsor i el gran Lope de Vega amb una delirant versió de Fuenteovejuna. Al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa trobarem els Cabarets d’estiu i el Cèntric Gastrobar & Ona Nuit rebrà el Magatzem de teatre. 

Tardes joves

El Lloro ens proposa les Tardes joves, on se’ns ofereix un espai per aprendre a preparar berenars saludables, a personalitzar la nostra roba o a realitzar diferents activitats obertes a propostes. 

Viu l’estiu a Instagram!

Arriba una nova edició d’aquest concurs on es premien les fotografies més divertides, boniques o insòlites, que ens mostrin com gaudeixes de l’estiu al Prat i de totes les activitats que ofereix. 

Trobaràs la informació de l’estiu a elprat.cat/viulestiu  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here