La masia de Can Torrents va acollir dimecres l’acte de lliurament de les acreditacions del programa Punt d’Informació Turística, 31 empreses van estat distingides amb aquest credencial pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, després d’haver participat en un pla formatiu per oferir la millor atenció al visitant i disposar d’informació de tota l’oferta turística de la comarca
L’objectiu del programa PIT (Punts d’Informació Turística), és ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais on es doni informació turística. Aquests punts són establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb el turista. Si bé no poden donar un servei tant complert com les oficines de turisme, però sí que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines.

Alhora, aquests serveis, completen el servei que ofereixen al turista, donant un valor afegit a través de proporcionar informació turística per a continuar l’estada del turista, tot millorant la satisfacció del mateix, en rebre informació adequada, contrastada i fiable.

El programa PIT al Baix Llobregat, gestionat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, es va iniciar el mes de setembre de 2016 i ha finalitzat el passat mes de juny de 2017, a finals d’any s’obrirà la convocatòria per a noves empreses. Durant tot el procés, les empreses adherides al programa han format part d’un programa formatiu d’atenció al visitant i de coneixements sobre tota l’oferta turística comarcal.

Els establiments del Baix Llobregat que han participat i que han obtingut l’acreditació són:

Càmping Estrella de Mar

Catalunya en Miniatura

Centre Jujol Can Negre

Cèntric Gastrobar by ONA nuit

Ceràmiques Sedó

CIPAG – Parc Prehistòric del Massís del Garraf

Consorci Espais Naturals Delta Llobregat – Espai Natural del Remolar-Filipines

Consorci Espais Naturals Delta Llobregat – Espais Naturals del Riu

Coves de Montserrat. Collbató

Cripta Gaudí Colònia Güell

Fundació privada Sigea

Hotel Can Fisa

La Lluna en un Cove

Museu de Sant Boi

Oficina de Turisme de Castelldefels

Oficina de Turisme de Catalunya – Aeroport de Barcelona

Oficina de Turisme de Vallirana

Oficina del Parc del Garraf

Porta del Delta – Servei d’Informació Turística i Promoció de la Ciutat

Punt d’Informació Sant Boi – Som Bici

Restaurant Cal Pupinet

Restaurant Can Llates

Restaurant El Mirador de Sant Just

Restaurant Jellyfish Gastro Beach

Restaurant La Cantina di Bacco

Sallés Hotel Ciutat del Prat

Slam Padel

Splau

Teteria Índia

Tinta i vi – Estudi d’art pintura amb vi

Viladecans The Style Outlets

L’acte va comptar amb la presència de la Regidora de Tursime de l’ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Elena Amat, el Diputat adjunt de Turisme de la Diptuació de Barcelona, Pere Regull, i la Consellera de Turisme del Consell Comarcal, Mireia Monfort.

En finalitzar l’entrega de diplomes, l’Ajuntament de Sant Boi va convidar a tots els assistents a fer una visita guiada a les Termes Romanes.

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here