El segon cap de setmana del Festival PAS arrencarà divendres, 14 de juliol, (22.30h) amb l’actuació de Juan Gómez, Chicuelo, el guitarra de referència del panorama flamenc, qui coincidirà dalt l’escenari amb Marco Mezquida, un dels pianistes més reconeguts de l’escena jazzística catalana, creador d’un pianisme únic

Dos talents que s’han conjurat per presentar el disc Conexión, editat pel Taller de Músics, on tots dos són professors. Chicuelo i Mezquida, acompanyats pel percussionista Paco de Mode, filen prim perquè cada tema sigui una aventura i traslladi l’oient a un estat d’ànim diferent: alegria, pena, ràbia…Una trobada que injecta nova vida als temes d’ambdós artistes per transitar els camins musicals més diversos. Històries quotidianes, fresques, introspectives i accessibles, tal com palesen en aquesta entrevista als micròfons de Ràdio Martorell.

Guanyador del Goya, brillant com a solista o com a soci de Poveda i Duquende, Juan Gómez, Chicuelo, és un escollit. Pocs compositors i guitarristes han donat el flamenc tan sòlid i influent com l’artista de Cornellà de Llobregat. Un talent amb un impressionant currículum. A més de projectes propis, ha acompanyat Enrique Morente, Mayte Martín, Carmen Linares i José Mercé.

El pianista menorquí Marco Mezquida ha estat escollit quatre vegades músic de l’any per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya. Mezquida pot presumir de ser un músic total, rotund i innovador, que s’enriqueix en la diversitat i no para de sorprendre des de la seva irrupció en l’escena europea.

Font: Ajuntament de Martorell 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here