Aquest dimecres es van desvetllar dos dels secrets millor guardats de la Festa Major: el cartell que es convertirà en la imatge gràfica de Sant Miquel 2017 i els pregoners que obriran la festa. La presentació va tenir lloc al vestíbul de La Gòtica, ubicat al Pati de Festa Major, centre neuràlgic de bona part de les activitats que tindran lloc entre el 22 de setembre i l’1 d’octubre

Durant la presentació als mitjans de comunicació, l’autora va explicar que “el cartell recull el circuit habitual de la Festa Major de Molins de Rei, on hi figuren els principals elements identificadors: el correfoc del Camell, la música i les entitats, representades pels castellers”. Fauste també va destacar que “els colors taronja i blau marí representen la festa tant de dia com de nit”.

Aquest mateix dia també es va donar a conèixer el nom del pregoner, que una vegada més s’ha brindat a una entitat de la vila que celebra aniversari. Enguany seran l’Associació Cultural Impuls en l’any de celebració del seu 20è aniversari. Tal i com ja va essent tradició en els darrers anys, el pregó tindrà caràcter festiu i participatiu i es brindarà a una entitat de la vila que celebra el seu aniversari.

El primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, va destacar que “el cartell recull molt bé l’essència de la Festa Major” i va recomanar a la ciutadania que agafi forces durant les vacances perquè “seguint amb l’impuls que aquest govern li ha volgut donar a la Festa Major, aquest any ve molt carregada d’esdeveniments”. 

De la seva banda, la regidora de Turisme, Carme Madorell, va voler recordar que “la Festa Major no és una activitat que trobem quan tornem de vacances, sinó que és fruit del treball de tot un any” i va subratllar que “la presentació del cartell i el pregoner són ingredients que fan bullir l’olla durant l’estiu”.

Font: Ajuntament de Molins de Rei 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here