L’atleta de Gavà va aconseguir la mínima a Mònaco divendres, i aquest cap de setmana ha quedat subcampió d’Espanya dels 1500 a Barcelona
Marc Alcalá ha aconseguit, aquest divendres, el seu bitllet per participar en el pròxim Mundial de Londres (del 4 al 13 d’agost) després d’aprofitar la seva participació en els 1.500 metres de la Diamond League de Mònaco marcant un registre de 3’35”85, la seva millor marca personal. El gavanenc tenia clar que per aconseguir la mínima li calia participar en “una carrera amb ritmes alts” i la “Diamond League era l’escenari ideal”.

El corredor del FC Barcelona manifestava que “córrer en un meeting com la Diamond League és genial. Amb aquest estadi ple de gent les cames corren soles”. Marc Alcalá assegura que “sabia que tenia la marca en les meves cames però necessitava competir en una carrera forta per aconseguir-ho” i afegeix que “aconseguir la mínima per poder participar al Mundial és un somni. Estic molt content”.

Després de superar aquest repte, Alcalá volia rubricar l’èxit guanyant el Campionat d’Espanya el cap setmana a Barcelona, però no va poder superar Adel Mechaal que es va imposar en la prova dels 1500 amb un temps de 3’47”17 recuperant així el títol nacional. Alcalá va quedar subcampió amb un crono de 3’47”43.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here