El projecte Vivir en ruta sortirà de la plaça de l’Ajuntament diumenge passat

El passat dia 23 de juliol, a les 10 hores, va començar a la plaça de l’Ajuntament un gran viatge solidari. Una parella de Sant Boi va iniciar una volta al món amb bicicleta en un viatge de dos anys per quatre continents. La primera etapa servirà per recaptar fons per ajudar 9 persones amb malalties minoritàries. L’alcaldessa, Lluïsa Moret, els va donar suport amb la seva presència en l’acte d’inici d’aquesta aventura altruista.

El projecte Vivir en ruta portarà Óscar Tamayo (amb llarga experiència en curses de muntanya de llarga distància) i Blanca Hernández (voluntària, col·laboradora en diversos projectes de solidaritat) a quatre continents: Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica.

En una primera etapa, l’aventura anirà acompanyada de la campanya Héroes necesitan salud, en col·laboració amb l’associació sense ànim de lucre Muévete por los que no pueden. Els protagonistes són 8 nens i nenes i 1 dona amb necessitats especials que pateixen malalties considerades minoritàries.

Andrea, Nerea, Martina i Berta (amb síndrome de Rett), Guille i Aitor (amb paràlisi cerebral), Carla (que ha superat un càncer), Pol (amb hiperflicinèmia no cetòsica) i 1 Noe (amb traumatisme cràneoencefàlic) van assistir a l’ acte de comiat de diumenge. Andrea i Aitor viuen a Sant Boi.

La recaptació de la campanya es destinarà íntegrament a ajudar les famílies d’aquestes persones a costejar les teràpies de necessitat bàsica que necessiten.

La primera etapa del viatge es diu Misión: Los Alpes, un repte esportiu consistent a cobrir amb bicicleta la distància entre Sant Boi i els Alps (830 km) i continuar amb una de les rutes a peu més conegudes de França, el Tour del Montblanc (170 km travessant tres països i pujant 10.000 m de desnivell).

El repte es pot seguir mitjançant les xarxes socials de Vivir en Ruta i Muévete por los que no pueden (Facebook i Youtube)

Font: Ajuntament de Sant Boi 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here